Toolbox
Coş download (0)
Index produs
Fixit Gruppe

GRUPUL FIXIT

 

Patru mărci – o singură filozofie

Din Septembrie 2006 GRUPUL FIXIT funcţioneză ca organizaţie umbrelă a celor patru specialişti în materiale de construcţii FIXIT, HASIT, KREISEL und RÖFIX.

Cu produse inovatoare, cea mai mare atenţie la calitate şi o organizaţie în creştere, Grupul de firme a reuşit să-şi asigure o cotă însemnată de piaţă. Experienţa îndelungată şi expertiza în izolaţia termică, în renovare ecologică până la soluţii chimice de construit sunt transmise în întreaga organizaţie şi utilizate optim pentru clienţi.

Semnele indică orientarea către viitor

Ce a început cu fabrici regionale, este după decenii de expansiune puternică un Concern prezent la nivel european. Odată cu expansiunea puternică au crescut şi cerinţele cu privire la managementul şi administrarea celor patru companii. Angajaţii GRUPULUI FIXIT coordonează în prezent proiecte şi activităţi transnaţionale. Astfel sunt împărtăşite experienţe valoaroase şi este promovată cooperarea internaţională.

Principala sarcină a GRUPULUI FIXIT este de a sprijini toate mărcile şi toate organizaţiile locale. Departamentele centrale precum Cercetare & Dezvoltare, Marketing cât şi IT centralizează cererile ţărilor şi mărcilor. Dar şi departamentele Logistică, Tehnic şi Controlling sunt coordonate de la centru.