Toolbox
Coş download (0)
Index produs
Unternehmensportrait, Natürlich besser bauen, Qualität, Innovationen, HASIT, Fassade, Wand, Boden

„Natürlich besser bauen“

 

HASIT, partenerul de incredere pentru a construi în sistem

"Natürlich besser bauen" - acest motto caracterizează activităţile producătorului de materiale de construcţii. Exact potrivite, sistemele probate în laboratoarele Hasit asigură satisfacţia clientului. Construirea unei case este în cele din urmă finalizată, însă constructorii știu: Cu totul finalizat un proiect nu este niciodată. Prin urmare, HASIT este un partener pe termen lung şi pentru fazele adiţionale de construcţie. 

Portofoliul de produse in domeniul faţadelor, peretilor si pardoselilor este construit foarte generos şi extins, Hasit este foarte aproape de clienţii săi, orientat pe cele 4 grupuri ţintă: Soluţiile vor fi în viitor din ce în ce mai mult concentrate pe aplicatori, distribuitorii de materiale de construcţii si vopsele, pe arhitecţi si pe constructori.  

Cu produse inovatoare, cu cea mai ridicată atenţie pe calitate şi o organizaţie în continuă creştere Grupul a reuşit sa-şi asigure o cotă însemnată de piaţă. Experienţa îndelungată şi expertiza în izolaţia termică, în renovare ecologică până la soluţii chimice de construit sunt transmise în întreaga organizaţie şi utilizate optim pentru clienţi.