Toolbox
Coş download (0)
Index produs
Relansare Hasit Ro

Relansare pagina internet HASIT

 

Odată cu relansarea site-ului, HASIT se prezintă cu un look şi suflu nou. Focus-ul noi apariţii online este oferirea de informaţii pe grupuri ţintă specifice, un design clar şi funcţionalitate maximă în utilizare.

Relansarea site-ului convinge prin orientarea consecventă înspre beneficiul clientului. Utilizatorul navighează astfel intuitiv într-o ofertă de informaţii foarte largă.

Grupuri ţintă: Constructorii, Distribuitorii, Arhitecţii şi Proprietarii, au la dispoziţie în respectivele secţiuni servicii complete disponibile. În plus faţă de informaţiile de specialitate utilizatorul va găsi instrumente interactive cum ar fi configuratorul de faţade, obiectele de referinţă, download-uri adiţionale, persoane de contact, o secţiune de presă şi news cât şi integrarea de elemente Web 2.0, ce reflectă din nou orientarea către servicii a HASIT în web.

O atenţie deosebită a fost acordată conectării la un sistem de management de informaţii despre produs cross-media: baze de date de produse cu documente tehnice stau la dispoziţia utilizatorului cât şi un Index de produse prin sortare alfanumerică sau posibilitatea de a compara performanţele produselor.

Rollout-ul de implementare a site-ului se face într-un mod dinamic în mai multe etape. Astfel, HASIT Cehia, Slovacia şi România primesc o nouă înfăţişare, în timp ce versiunea master face obiectul unei dezvoltări continue.