HASIT ColorDesign App

HASIT ColorDesign App – Design individual pentru interior şi exterior

Adesea, decizia cu privire la alegerea vopselei cea mai potrivită pentru pereți este una dificilă. Paletarele de culori sunt foarte abstracte și nu au capacitatea de a reda pe deplin efectul real. Puteți alege acum cu ușurință și rapiditate culoarea cu ajutorul aplicației ,,Color Design'' de la HASIT.

Urmați pașii următori: Deschideți aplicația, fotografiați peretele interior sau exterior pe care doriți să-l zugrăviți și îl puteți decora direct pe ecranul de tip touchscreen, fără a avea nevoie de cunoștințe sau pregătire specială în domeniu. Puteți astfel constata imediat dacă acea culoare pe care v-ați dori să o alegeți se potrivește într-adevăr cu pardoselile, ferestrele și amenajarea. Opțional, de ajutor pot fi și fotografiile din galeria pe care v-o punem la dispoziție. Simulatorul de lumină naturală permite vizualizarea efectului pe care îl are vopseaua în diferite momente ale zilei, ceea ce facilitează alegerea acesteia. Funcția specială pentru stocarea și partajarea schițelor simplifică comunicarea, de exemplu comunicarea între beneficiar și prestator.

La dispoziție vă stă întreaga gamă de culori HASIT. Există diferite instrumente de mare finețe care pot fi selectate pentru a simula virtual procesul de aplicare a vopselei. Color Match Tool este instrumentul util în alegerea culorii preferate din catalogul HASIT. Încărcați în aplicație o fotografie care prezintă culoarea respectivă și Color Match Tool va căuta culoarea corespondentă printre cele disponibile. Odată decizia luată cu privire la culoare, dând click pe un link puteți accesa direct datele de contact ale partenerului HASIT cel mai apropiat de locația dumneavoastră.

 

Aplicația HASIT ColorDesign poate fi descărcată acum atât din Google Play Store, cât și din App Store.

În acest video vă prezentăm modul de funcționare al aplicației: