Carieră la HASIT

HASIT - Angajatorul dumneavoastră personal

Proces de integrare intensiv

Program de muncă adaptat nevoilor familiei

Training periodic

Angajații noștri trebuie să se simtă confortabil la noi. De aceea căutăm oameni cu care să fim compatibili. Cine își dorește să lucreze la HASIT trebuie să își dorească să contribuie împreună cu noi la dezvoltarea firmei.

Aveți întrebări? Vă rămânem cu drag la dispoziție pentru stabilirea unei convorbiri individuale.

Candidatura dumneavoastră

La noi în prim plan se află omul, și nu dosarul de candidatură. De aceea renunțăm la scrisorile de motivație formale, CV-ul fiind suficient. Sau ne puteți suna pur și simplu. Stabilim împreună telefonic și în funcție de fiecare persoană următoarele etape și vă răspundem deja la primele întrebări. 
La cerere putem să vă facem legătura cu directorul de departament responsabil. Astfel vă puteți face o impresie despre firma noastră și puteți adresa eventualele întrebări de specialitate direct profesioniștilor din diferitele departamente.

Aici puteți vedea în ansamblu posturile noastre actuale.

181010_HASIT_547_by_Weissengruber_Partner_2.jpg

HASIT Bolintin Deal

Manager tehnici de aplicare

Post Vacant

Suntem în căutarea unui coleg nou care să completeze echipa nostră pe postul de Manager tehnici de aplicare la fabrica din Bolintin Deal.

181009_HASIT_239_by_Weissengruber_Partner.jpg

HASIT BOLINTIN DEAL

Lăcătuş mecanic / Sudor

POST VACANT

Suntem în căutarea unui coleg nou pentru postul de Lăcătuş mecanic / Sudor echipamente la fabrica noastră din Bolintin Deal.

181009_HASIT_227_by_Weissengruber_Partner.jpg

HASIT Bolintin Deal

Operator / Stivuitorist linie producţie

Post Vacant

Suntem în căutarea unui coleg nou pentru postul de Operator / Stivuitorist linie producţie echipamente la fabrica noastră din Bolintin Deal.

181010_HASIT_375_by_Weissengruber_Partner.tif

Bucureşti

Reprezentant comercial tehnic

Post vacant

Suntem în căutarea unui coleg nou care să completeze echipa de vânzări din zona Bucureşti.

DSC01146_2.jpg

SIMPLU ŞI EFICIENT

Formularul de candidatură

ONLINE

Trimiteți-ne candidatura dvs. simplu și eficient utilizând formularul nostru. Dosarul de candidatură (scrisorile de motivație, CV-urile, certificatele) le puteți încărca utilizând formularul nostru.

Aplică acum

Despre noi

HASIT este un producător internațional de sisteme și materiale de construcție și un furnizor de soluții de înaltă calitate în acest domeniu. HASIT are sediul central în Turda, este prezentă pe piaţa din România de peste 19 ani şi are peste 65 de angajaţi, iar începând cu luna mai  a anului 2019 îşi deschide linia de producţie în a doua fabrică HASIT din România, mai exact în Bolintin Deal. În calitate de membru al grupului paneuropean FIXIT, HASIT se bucură printre altele de soluții inovatoare în domeniul cercetării și în domeniul IT.

În centrul gândirii HASIT se află în special, apropierea de clienți, precum și stabilirea unor parteneriate de lungă durată de la egal la egal. Această relație este subliniată de utilizarea celor 13 reprezentanți comerciali care acoperă toate judeţele României. În plus, HASIT se definește prin produse de calitate superioară, consultanță profesională, servicii și instrumente utile, precum și logistică fiabilă excelentă.

Mai mult

Se încarcă...