Model de clădire 3D

O vizualizare rapidă în ansamblu cu modelul nostru de clădire 3D

Vă rugăm să utilizați versiunea desktop a website-ului nostru pentru a vedea modelul.

Faceți clic pe secțiunea corespunzătoare pentru mai multe informații despre fiecare subiect.

Vopsele şi straturi de acoperire
Aspectul estetic al încăperilor poate fi influențat în mod determinant de alegerea materialelor și a culorilor.
Tencuieli decorative
Tencuielile decorative structurate şi de acoperire protejează fațadele, contribuind la menținerea aspectului estetic plăcut al acestora pentru perioade îndelungate de timp.
Mortare de zidărie
Alegerea mortarului potrivit pentru fiecare zidărie – pentru o aderență ridicată și stabilă în timp.
Tencuieli
Tencuielile îndeplinesc numeroase funcții: egalizează diferențele de tensiune și de suprafață și îmbunătățesc aderența tencuielilor drișcuite, în funcție de stratul suport. Alegerea tencuielilor depinde de stratul suport.
Sisteme termoizolante
Sistemele termoizolante reduc pierderile de energie necesară pentru încălzire și asigură, indiferent de condițiile meteorologice, menținerea unei temperaturi ambientale plăcute.
Șape şi pardoseli
Materialele utilizate pentru realizarea pardoselilor sunt determinante pentru calitatea spațiilor interioare. Cu funcție de reglare termică și acustică, de amortizare a zgomotelor de impact și de egalizare a nivelului.
Sisteme placări ceramice și pavaje
Plăcile ceramice, pavelele și pardoselile din piatră naturală se numără printre cele mai vechi elemente de design arhitectural. Acestea permit realizarea celor mai diverse spații atât la interior, cât și la exterior. În plus față de cerințele în materie de design, suprafețele cu pardoseala executată din gresie sau pavele trebuie să respecte, de asemenea, anumite cerințe tehnico-economice și de fizică a construcției.