HASIT - Despre noi

HASIT este un producător internațional de sisteme și materiale de construcție și un furnizor de soluții de înaltă calitate în acest domeniu. HASIT are sediul central în Turda, este prezentă pe piaţa din România de peste 20 ani şi are aproape 100 de angajaţi. Începând cu luna mai a anului 2019 îşi deschide linia de producţie în a doua fabrică HASIT din România, mai exact în Bolintin Deal. În Octombrie 2022 achiziţionează cea de a treia fabrica de mortare uscate în localitatea Utvin din judeţul Timiş. În calitate de membru al grupului paneuropean FIXIT, HASIT se bucură printre altele de soluții inovatoare în domeniul cercetării și în domeniul IT.

În centrul gândirii HASIT se află în special, apropierea de clienți, precum și stabilirea unor parteneriate de lungă durată de la egal la egal. Această relație este subliniată de utilizarea celor 13 reprezentanți comerciali care acoperă toate judeţele României. În plus, HASIT se definește prin produse de calitate superioară, consultanță profesională, servicii și instrumente utile, precum și logistică fiabilă excelentă.

Misiunea corporativă

Viziunea, misiunea & valorile noastre

Trăim vremuri tulburi și schimbătoare. Pe lângă adaptarea și flexibilitatea constantă a organizației, este nevoie, în primul rând, de o orientare convingătoare și consecventă a companiei. Misiunea corporativă ne însoţeşte în acest sens.

GRUPUL FIXIT

Repere ale succesului

De la începuturile primei fabrici de var și cărămidă, în 1888, la producătorul de materiale de construcții de top de astăzi din Europa.

Valorile acțiunilor

Conformitate

Respectarea legii și a ordinii și comportamentul conform se numără printre valorile și principiile fundamentale ale companiei noastre.

Locaţii HASIT

HASIT în România

În România producem în trei locaţii. Fabricile noastre HASIT se află în Turda, Bolintin Deal şi Utvin (TM).

HASIT în Europa

HASIT este un furnizor tradițional de produse și sisteme ce activează atât la nivel regional, cât și pe piața internațională, precum cea din Germania sau Cehia.

Implicare & Recompense

HASIT

CALITATE & DURABILITATE

Certificări

Departamentele noastre performante de cercetare lucrează constant la crearea unor produse inovatoare și la creșterea calității produselor noastre, fiind astfel recompensate prin numeroase bonusuri.

ASOCIAŢII

PARTENER PUTERNIC

Implicare

O bună guvernare poate fi realizată doar prin eforturi comune, scopul fiind de a crea împreună un viitor responsabil și durabil.

VALORILE NOASTRE

CONSTRUIŢI CU HASIT

Linii directoare

Pentru noi, responsabilitatea, orientarea către angajați și satisfacția clienților sunt mai mult decât niște simple cuvinte. Puneți-ne la încercare!

50 de ani HASIT - Filmul

Pentru HASIT, legătură dintre întreprinzătorii specializați și distribuitorii de materiale de construcții specializate este foarte importantă, iar aceasta de doar 50 de ani. Priviți și ascultați părerile clienților HASIT.