HASIT - Despre noi

HASIT este un producător internațional de sisteme și materiale de construcție și un furnizor de soluții de înaltă calitate în acest domeniu. HASIT are sediul central în Turda, este prezentă pe piaţa din România de peste 20 ani şi are peste 80 de angajaţi, iar începând cu luna mai a anului 2019 îşi deschide linia de producţie de mortare uscate în a doua fabrică HASIT din România, mai exact în Bolintin Deal. În calitate de membru al grupului paneuropean FIXIT, HASIT se bucură printre altele de soluții inovatoare în domeniul cercetării și în domeniul IT.

În centrul gândirii HASIT se află în special, apropierea de clienți, precum și stabilirea unor parteneriate de lungă durată de la egal la egal. Această relație este subliniată de utilizarea celor 13 reprezentanți comerciali care acoperă toate judeţele României. În plus, HASIT se definește prin produse de calitate superioară, consultanță profesională, servicii și instrumente utile, precum și logistică fiabilă excelentă.

Locaţii

181009_HASIT_162_by_Weissengruber_Partner_2.jpg

HASIT în România

În România producem în două locaţii. Fabricile noastre HASIT se află în Turda şi Bolintin Deal.

181009_HASIT_207_by_Weissengruber_Partner.tif

HASIT în Europa

HASIT este un furnizor tradițional de produse și sisteme ce activează atât la nivel regional, cât și pe piața internațională, precum cea din Germania sau Cehia.

HARTA FIXIT GRUPPE_ro.jpg

FIXIT GRUPPE, un concern puternic

Din septembrie 2006 FIXIT GRUPPE este o organizație-umbrelă pentru cele cinci mărci de materiale de construcții: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL și RÖFIX.

Implicare & Recompense

180814_FIXIT_ROEFIX_140_by_Weissengruber_Partner.tif

CALITATE & DURABILITATE

Certificări

HASIT

Departamentele noastre performante de cercetare lucrează constant la crearea unor produse inovatoare și la creșterea calității produselor noastre, fiind astfel recompensate prin numeroase bonusuri.

180814_FIXIT_ROEFIX_326_by_Weissengruber_Partner.tif

PARTENER PUTERNIC

Implicare

ASOCIAŢII

O bună guvernare poate fi realizată doar prin eforturi comune, scopul fiind de a crea împreună un viitor responsabil și durabil.

181010_HASIT_630_by_Weissengruber_Partner.jpg

CONSTRUIŢI CU HASIT

Linii directoare

VALORILE NOASTRE

Pentru noi, responsabilitatea, orientarea către angajați și satisfacția clienților sunt mai mult decât niște simple cuvinte. Puneți-ne la încercare!

181011_HASIT_644_by_Weissengruber_Partner.jpg

Valorile acţiunilor

Conformitate

Respectarea legii și a ordinii și comportamentul conform se numără printre valorile și principiile fundamentale ale companiei noastre.

50 de ani HASIT - Filmul

Pentru HASIT, legătură dintre întreprinzătorii specializați și distribuitorii de materiale de construcții specializate este foarte importantă, iar aceasta de doar 50 de ani. Priviți și ascultați părerile clienților HASIT.

Se încarcă...