HASIT Trenduri & Soluţii în Construcţii

HASIT Trenduri & Soluţii în Construcţii

Un tur prin tema construcţiilor

Soluţii pentru construcţii noi

Faţade exterioare

Fațada exterioară determină aspectul casei dumneavoastră. În același timp, aceasta ar trebui să protejeze clădirea împotriva vântului și a vremii și să îndeplinească cerințe energetice ridicate.

Pereţi interiori şi plafoane

Oferiți camerelor dumneavoastră o ambianță individuală. Suprafețele, structurile și culorile vă permit nenumărate variante.

Sisteme termoizolante

Pentru izolarea fațadelor sunt disponibile diferite sisteme și materiale. Aici găsiți o prezentare generală a acestor sisteme și materiale, precum și a aspectelor de care trebuie să țineți cont.

Pardoseli

Şapele vă oferă o bază solidă indiferent de tipul de acoperire sau utilizare – parchet, piatră naturală, plăci ceramice, linoleum, covoare.

Soluţii pentru construcţii existente

Faţade exterioare

Fațadele îmbătrânite nu au un aspect plăcut. Prin măsuri de reabilitare optică sau energetică, clădirile își reiau strălucirea și redevin adecvate cerințelor actuale.

Pereţi interiori şi plafoane

Cu o structură și o culoare nouă, pereții interiori conferă o nouă atmosferă. O renovare energetică mărește factorul estetic din camere.

Reabilitarea energetică

Confortul din încăperi depinde şi de temperatura existentă la suprafața pereților. Termoizolația garantează menținerea unei temperaturi plăcute constante, indiferent de condițiile meteorologice.

Pardoseli

Şapele sunt importante pentru o bună calitate a vieții. Pot fi utilizate în diferite moduri. Datorită cerințelor ridicate, este important să acordați o atenție deosebită șapelor.

Monumente istorice & Trenduri în construcţii

Monumente istorice

Conservarea mediului construit este foarte importantă pentru societatea noastră. Obiectivul primordial este reprezentat de conservarea vechilor forme constructive și a clădirilor istorice.

Trenduri în construcţii

Aici puteți afla care sunt tendințele actuale în ceea ce privește reabilitarea construcțiilor existente.

Soluţii pentru domeniile exterioare

Grădină şi peisagistică

Plăcile ceramice, pavelele și piatra naturală se numără printre cele mai vechi elemente de design arhitectural. Acestea permit realizarea celor mai diverse spații la interior și exterior.

Ingineria civilă şi a betonului

Indiferent dacă este preamestecat sau fabricat la fața locului, betonul vă oferă o gamă largă de posibilități de utilizare, fiind soluția potrivită pentru multe sarcini din domeniul construcțiilor.