Tencuieli decorative structurate și de acoperire

Tencuielile decorative structurate și de acoperire se disting prin două categorii: tencuieli structurate minerale și, respectiv, cu consistență păstoasă.

Tencuieli structurate minerale

Elemente de design ecologice și economice

Tencuielile fine minerale (Edelputz) sunt de peste 100 de ani garanția pentru construcții durabile și permanent frumoase, indiferent de vârstă. Tencuielile fine (Edelputz) sunt mortare uscate minerale, de calitate superioară, fabricate industrial. Componentele acestora, de exemplu var alb, ciment alb și nisip de marmură de calitate superioară, sunt sigure din punct de vedere ecologic, fiind unice și inegalabile în Europa. Diversitatea de structuri, culori și granulații garantează realizarea unor suprafețe cu un design individual cât se poate de expresiv. Tencuielile fine (Edelputz) sunt rezistente la lumină și la intemperii. Datorită compoziției lor minerale, aceste tencuieli permit cea mai ridicată difuzie a vaporilor de apă. Ușor de pus în operă și beneficiind de cel mai bun raport calitate/preț, tencuielile fine (Edelputz) reprezintă cel mai apreciat și mai economic element de design și execuție pentru fațade și spații interioare.

Tencuieli decorative cu consistență păstoasă

Suprafețe cu efect de auto-curățare și superhidrofobe

Rășina siliconică folosită ca liant are o structură asemănătoare cu structura nisipului cuarțos. Acest material de construcție modern are suprafața microporoasă, extrem de hidrofobă. Pe lângă aplicațiile în construcții noi și construcții industriale, tencuiala cu rășină siliconică „cu difuzie ridicată a vaporilor de apă“ este utilizată din ce în ce mai mult și pentru lucrările de reabilitare a fațadelor. Formulele specifice tencuielilor și vopselelor pe bază de rășini siliconice au la bază rășini siliconice sub formă de emulsie apoasă, care se combină cu dispersii polimerice corespunzătoare. Astfel, acest tip de acoperiri se conformează în mod ideal tuturor cerințelor pe care practica le impune acoperirilor de fațadă de a fi deosebit de durabile în timp, rezistente la intemperii, precum și deosebit de rezistente la influența factorilor chimici („ploi acide”), mecanici și biologici (microorganisme).

Noua structură a suprafețelor conține aditivi și este caracterizată, în plus, de cea mai performantă hidrofobicitate, cu efect de auto-curățare și de respingere a apei de la suprafață („efect lotus”), contribuind astfel la menținerea pe perioade îndelungate a unei fațade curate și frumoase. Aderența la stratul suport este îmbunătățită, iar sistemul are un coeficient mult redus de absorbție a apei.

TOP

FLEXIBIL

Diversitate mare a produselor

Sortimentul nostru include o gamă largă de tencuieli decorative minerale și cu consistență păstoasă. Contactați-ne și permiteți-ne să vă recomandăm produsele cele mai potrivite pentru dumneavoastră.