Instrumente şi servicii - simplu şi eficient

Soluțiile noastre exigente, cheia succesului dumneavoastră

HASIT vine în sprijinul proiectelor dumneavoastră cu o gamă variată de instrumente și servicii. Pentru proiecte creative realizate cu ajutorul culorilor, vă recomandăm Configuratorul de faţade sau aplicația Color Design. Cu ajutorul acestor instrumente puteți vizualiza cu ușurință impactul optic al culorilor asupra pereților.

Dacă doriți să știți care este cantitatea de material de care aveți nevoie pentru proiectul dumneavoastră sau dacă doriți o recomandare de sistem care să răspundă tuturor întrebărilor de specialitate, puteți apela cu încredere la instrumentele pe care vi le punem la dispoziție: Calculatorul de consum și, respectiv, Căutarea produsului potrivit. Toate acestea și multe altele pot fi găsite pe această pagină. Alte oferte utile vă stau la dispoziție accesând linkurile care vă direcționează către partenerii noștri.

Dacă nu găsiți un răspuns la întrebările dumneavoastră cu ajutorul instrumentelor pe care vi le punem la dispoziție, experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute.

Sistem de soluții

Doar câțiva pași

Căutarea produsului potrivit

Încă nu vă este clar care produs este cel mai potrivit? Cu tool-ul de căutare a produsului HASIT aflaţi soluția perfectă.

DE AJUTOR

Utilizare simplă

Calculator consum

Cu ajutorul Calculatorului de consum HASIT, veți obține cantitatea de material de care aveți nevoie în doar câțiva pași.

NOU

INTERACTIV

HASIT Configurator Faţade

Complicat era în trecut! Cu ajutorul noului configurator de fațade online, vă puteți proiecta virtual patru pereți în diferite culori și structuri. Și este atât de simplu!

Util

Design de culoare

HASIT Paletar culori

Sunteți în căutarea culorii perfecte pentru proiectul dumneavoastră? Paletarul de culori de la HASIT vă ajută să găsiți nuanța potrivită. Solicitaţi aici paletarul de culori.

VIDEO

INSTRUCTIV

HASIT via YouTube

Videoclipuri interesante și utile care vă ghidează munca zilnică. Pentru un rezultat rapid și satisfăcător.

DE AJUTOR

VIZUALIZARE RAPIDĂ

Model clădire 3D

Care zonă a clădirii doriţi să o renovaţi? Faceți clic pe câmpul corespunzător pentru a primi informații suplimentare despre fiecare zonă.