FIXIT Gruppe - Materiale de construcţii în sistem

Cinci mărci – o filozofie

Din septembrie 2006 FIXIT GRUPPE este o organizație-umbrelă pentru cele cinci mărci de materiale de construcții: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL și RÖFIX.

Având peste 69 de sedii în 18 țări europene și aproximativ 2.500 de angajați, FIXIT  GRUPPE se numără printre furnizorii de top de sisteme în domeniul materialelor de construcții. Acest lucru se datorează faptului că grupul a reușit să-și asigure o cotă de piață ridicată datorită produselor inovatoare, atenției sporite acordate calității, precum și unei organizații aflate într-o continuă creștere. Experiența îndelungată și expertiza în izolarea termică, în renovarea ecologică și chiar și în soluții chimice de construit sunt transmise în întreaga organizație și utilizate în beneficiul clienților.

 

Semnele indică orientarea către viitor

Ce a început cu fabrici regionale de materiale de construcții a devenit după decenii de expansiune puternică un concern ce activează la nivel european. Angajații GRUPULUI FIXIT coordonează proiecte și activități transnaționale și astfel sunt împărtășite experiențele valoroase și se promovează cooperarea internațională.

Misiunea principală a GRUPULUI FIXIT constă în susținerea tuturor organizațiilor locale și mărcilor acestora. Departamentele centrale, precum Cercetare și Dezvoltare, Marketing, dar și IT, centralizează cererile țărilor și ale mărcilor. Dar și departamentele Logistică, Ingineria sistemelor, Finanțe și Controlling sunt coordonate de la centru.

GRUPUL FIXIT în Europa

GRUPUL FIXIT - un concern puternic

Din septembrie 2006 FIXIT GRUPPE este o organizație-umbrelă pentru cele cinci mărci de materiale de construcții: FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL și RÖFIX.

Broşura - Prezentarea firmei