Sustenabilitatea în centrul atenției

Sustenabilitatea în centrul atenției

Filosofia, responsabilitatea și valorile acțiunilor noastre ecologice.

Sustenabilitatea, în sensul Corporate Social Responsability (CSR / RSI responsabilitatea socială a întreprinderilor), este subiectul principal al zilelor noastre. GRUPUL FIXIT acceptă această provocare fundamentală și își asumă responsabilitatea socială. Împreună cu societățile care dețin marcile FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL și RÖFIX ne aliniem strategiile și acțiunile în mod consecvent și corespunzător. În acest sens, ne ghidăm după liniile directoare ale Pactului Global al Națiunilor Unite cu cele 10 principii de bază ale sale și acționăm în conformitate cu criteriile ESG recunoscute la nivel mondial.

Sustenabilitatea în GRUPUL FIXIT

CSR

SUSTENABILITATEA ÎN FOCUS

Corporate Social Responsability

GRUPUL FIXIT se dedică în mod activ acțiunilor durabile și viabile din punct de vedere economic.

ESG

CRITERII ESG

Fundamentul acțiunilor noastre

GRUPUL FIXIT utilizează criteriile ESG ca un instrument de gestionare și monitorizare a activităților sale de sustenabilitate.

PRIETENOS CU CLIMA

Obiectivele noastre

GRUPUL FIXIT are deja un bilanț energetic negativ și, prin urmare, este prietenos cu clima. Sunt puse în aplicare obiective concrete pentru a îmbunătăți și a spori în continuare sustenabilitatea.

 

"În calitate de lider european în dezvoltarea și producția de materiale de construcții, cu sistemele noastre inovatoare de fațade și de izolație contribuim deja in mod eficient la reducerea emisiilor de CO2. Vom continua să dezvoltăm acest potențial și în viitor și să creăm soluții individuale pentru o cerere în continuă schimbare. La realizarea acestui lucru ne ajută digitalizarea la nivel de grup și implementarea de noi tehnologii."
Hanswilli Jenke, CEO FIXIT GRUPPE

PROVOCĂRI

Influențe de mediu din exterior

GRUPUL FIXIT își aliniază strategia de sustenabilitate în așa fel încât influențele externe din domeniul schimbărilor climatice și al sustenabilității să fie abordate cât mai constructiv posibil.

MISIUNEA NOASTRĂ

Izolația reprezintă viitorul!

Produsele GRUPULUI FIXIT au o valoare socială ridicată în domeniul sustenabilității. Izolația este cheia pentru reducerea gazelor cu efect de seră în ciclul de viață al clădirilor.

> 90%
din materialele de ambalare optimizate d.p.d.v al emisiilor de gaze cu efect de seră

> 30%
din investițiile în cercetare și dezvoltare ale Grupului FIXIT în produse sustenabile

RAPORT DE PRACTICI

Proiecte sustenabile în România

Dacă e vorba de măsuri de reducere concretă a consumului de energie - HASIT a lansat deja proiecte pentru a atinge și optimiza obiectivele de sustenabilitate.

Broșura Sustenabilitatea

Sustenabilitatea - în centrul atenției
pdf
23 MB
ONLINE

SUSTENABILITATE

Contact

Scrieți-ne și dumneavoastră, intrați în dialog cu noi! Ce putem îmbunătăți? Sau pur și simplu împărtășiți-ne experiențele și ideile dumneavoastră: nachhaltigkeit@fixit-gruppe.com.