Corporate Social Responsability – angajamentul nostru față de sustenabilitate

„Corporate Social Responsability“ (CSR) reprezintă responsabilitatea socială a întreprinderilor în sensul unei activități economice sustenabile. Aceasta include aspecte sociale, ecologice și economice - pe scurt: sustenabilitate.

GRUPUL FIXIT se dedică în mod activ acțiunilor durabile și viabile din punct de vedere economic, care

  • Nu solicită resursele dincolo de capacitatea lor de regenerare,
  • Au un impact cât se poate de mic asupra climei și mediului înconjurător ,
  • Protejează sănătatea și bunăstarea angajaților, clienților și furnizorilor.

În măsura în care acest lucru nu este pe deplin posibil în cadrul eforturilor fezabile din punct de vedere economic cu actuala tehnologie, influențele negative vor fi reduse la minim. GRUPUL FIXIT respinge discriminarea, promovează egalitatea de șanse pentru toți angajații și susține reconcilierea vieții profesionale cu cea familială.

 

 


 

GRUPUL FIXIT se orientează după criteriile ESG ca instrument de control și monitorizare a activităților sale de sustenabilitate. În plus, grupul se declară în favoarea Pactului Global al ONU, un tratat încheiat în anul 2000 între companii și Organizația Națiunilor Unite cu scopul de a face globalizarea mai responsabilă din punct de vedere social și ecologic. Acest tratat cuprinde zece principii de bază, printre care se numără drepturile omului, discriminarea, corupția și conștientizarea problemelor de mediu. Peste 15.000 de companii din 163 de țări susțin această inițiativă.

 


 

Descarcă Broșura Sustenabilitatea

Sustenabilitatea - în centrul atenției
pdf
23 MB