Carieră la HASIT

HASIT - Angajatorul dumneavoastră personal

Proces de integrare intensiv

Program de muncă adaptat nevoilor familiei

Training periodic

Angajații noștri trebuie să se simtă confortabil la noi. De aceea căutăm oameni cu care să fim compatibili. Cine își dorește să lucreze la HASIT trebuie să își dorească să contribuie împreună cu noi la dezvoltarea firmei.

Aveți întrebări? Vă rămânem cu drag la dispoziție pentru stabilirea unei convorbiri individuale.

Candidatura dumneavoastră

La noi în prim plan se află omul, și nu dosarul de candidatură. De aceea renunțăm la scrisorile de motivație formale, CV-ul fiind suficient. Sau ne puteți suna pur și simplu. Stabilim împreună telefonic și în funcție de fiecare persoană următoarele etape și vă răspundem deja la primele întrebări. 
La cerere putem să vă facem legătura cu directorul de departament responsabil. Astfel vă puteți face o impresie despre firma noastră și puteți adresa eventualele întrebări de specialitate direct profesioniștilor din diferitele departamente.

Aici puteți vedea în ansamblu posturile noastre actuale.

HASIT ROMÂNIA SRL (Turda)

Sef laborator, punct de lucru HASIT Turda

Căutăm un coleg/colegă nouă pentru postul de Șef Laborator. Dacă sunteți interesați, vă așteptăm cu drag să vă alăturați echipei noastre.

 

  • 1
ONLINE

SIMPLU ŞI EFICIENT

Formularul de candidatură

Trimiteți-ne candidatura dvs. simplu și eficient utilizând formularul nostru. Dosarul de candidatură (scrisorile de motivație, CV-urile, certificatele) le puteți încărca utilizând formularul nostru.

Indicații privind protecția datelor pentru aplicanți

Indicații privind protecția datelor pentru aplicanți
pdf
155 KB

Despre noi

HASIT este un producător internațional de sisteme și materiale de construcție și un furnizor de soluții de înaltă calitate în acest domeniu. HASIT are sediul central în Turda, este prezentă pe piaţa din România de peste 20 ani şi are aproape 100 de angajaţi. Începând cu luna mai a anului 2019 îşi deschide linia de producţie în a doua fabrică HASIT din România, mai exact în Bolintin Deal. În Octombrie 2022 achiziţionează cea de a treia fabrica de mortare uscate în localitatea Utvin din judeţul Timiş. În calitate de membru al grupului paneuropean FIXIT, HASIT se bucură printre altele de soluții inovatoare în domeniul cercetării și în domeniul IT.

În centrul gândirii HASIT se află în special, apropierea de clienți, precum și stabilirea unor parteneriate de lungă durată de la egal la egal. Această relație este subliniată de utilizarea celor 13 reprezentanți comerciali care acoperă toate judeţele României. În plus, HASIT se definește prin produse de calitate superioară, consultanță profesională, servicii și instrumente utile, precum și logistică fiabilă excelentă.

Mai mult