Design frumos nelimitat

Tencuială structurată

Tencuielile de interior un element de design ecologic pentru încăperi

Calitatea estetică a unei încăperi poate fi determinată în mod efectiv de materialitatea sa. Structuri, culori și granulometrii diferite garantează un design expresiv și individual al suprafeței. Tencuielile de finisare Edelputz prin compoziția lor minerală ating cel mai înalt grad de deschidere a difuziei.

Atunci când executaţi lucrări interioare, este important să combinați funcționalitatea cu estetica. Colecția de culori de înaltă calitate de la HASIT suportă în mod optim aceste cerințe. Creativitatea și individualitatea sunt un mare potenţial pentru obţinerea unui design placut al spaţiilor interioare. În plus, acestea îndeplinesc toate cerințele tehnice, sunt economice de procesat și sunt testate în mod regulat. Absența solvenților și a plastifianților garantează standardele de înaltă calitate pentru o "viață interioară" sănătoasă.

Vopsele şi straturi de acoperire

Respectarea standardelor de calitate ridicată a sănătății

În prezent, mulți oameni, spre deosebire de trecut, trăiesc, lucrează și îşi petrec majoritatea timpului liber în interior. Individualitatea și designul elegant sunt mai mult decât oricând factori esențiali pentru bunăstarea și calitatea vieții. Aceste cerințe de înaltă calitate și design sunt considerate îndeplinite prin utilizarea formei, culorii și materialului. Materialele de construcție ecologice și sănătoase au cea mai mare prioritate pentru HASIT. Toate straturile de acoperire interioare se bazează pe cele mai bune materii prime naturale.

Gama eficientă de vopsele HASIT este convingătoare datorită opacității sale ridicate și a prelucrabilităţii optime. Testele și verificările periodice asigură o utilizare sigură - ecologic, fiziologic inofensiv și vitalizant. Avantajele prelucrabilităţii optime, fizica construcţiilor precum și cele estetice fac ca vopselele de interior HASIT să fie varianta ideală pentru orice tip de încăpere.

Vopsele

Tencuielile colorate crează o stare de confort

Gama de vopsele HASIT a fost dezvoltată peste ani și este adaptată nevoilor suporturilor moderne actuale. Aceste aspecte, se văd în special în interiorul clădirilor, care se bazează pe experiența din domeniul tuturor materialelor de construcție şi sunt de o importanță deosebită. Culoarea este cea care dă utilizatorului unei camere sentimentul de a se simţi confortabil, fie pentru a trăi sau a lucra.

Culorile deschise sunt luminoase și calde și fac ca orice cameră să pară mai spaţioasă. Culorile închise au un efect calmant, închis sau limitat, dar pot transmite și un sentiment de securitate. Culorile reci creează distanța, sunt pasive și transmit impresia de obiectivitate și de funcționalitate. Ele au un efect calmant și revigorant. Culorile calde creează o apropiere și o atmosferă personală, confortabilă și familiară, au un efect stimulativ și de activare.

Vopselele HASIT sunt potrivite pentru fiecare suport la exterior și interior​​​​​​​

Paleta noastră de culori dezvoltă stilul și estetica în combinație cu sticlă, lemn, metal, zidărie, beton și materiale compozite. Paleta de culori HASIT aduce iluzii la viață. Gama de produse se întinde de la vopsele pur minerale, cum ar fi vopsele pe bază de var pastă și var până la vopsele silicatice, SISI, siliconice, vopsele dispersie și de protecţie cu amorse, agenti de fixare, diluanţi  sau produse suplimentare corespunzătoare.
 

Nou

Uşor şi rapid

HASIT Configurator Faţade

Foarte structurat, neted, colorat sau nefinisat? Sunteți în căutarea unei suprafețe optime pentru fațadele exterioare ale locuinţelor dumneavoastră? Sau ați dori să stabiliți noi accente de culoare în camera de zi? Configuratorul nostru de fațade HASIT vă va ajuta să faceți alegerea potrivită!

Construcţii existente - pereţi interiori

Cerinţe

Asanarea instalațiilor tehnice are un efect semnificativ asupra pereţilor și plafoanelor interioare existente.

Suporturi

Materialele vechi de construcție a pereților găsite ca suporturi pentru tencuieli trebuie să fie examinate cu atenție înainte de aplicarea unor tencuieli noi.

Tencuieli şi materiale

Pentru asanarea şi renovarea pereţilor interiori şi a plafoanelor există diferite sisteme de tencuieli disponibile.

CLĂDIRI EXISTENTE

CERINŢE

Îndepărtarea mucegaiului

HASIT produce tencuieli speciale de asanare și renovare, pentru acest domeniu de aplicare, care și-au demonstrat deja eficacitatea practică și durabilă. Aici puteți să aflați cum scăpaţi de mucegai.