Tencuială termoizolantă cu Aerogel - HASIT Fixit 222

Aproximativ zece milioane de clădiri din România vor trebui renovate în următorii 20 de ani. Datorită reglementărilor mai stricte și sensibilizării crescânde a mediului, optimizarea energiei joacă un rol din ce în ce mai important.
Dar cum poate o clădire veche să fie reabilitată energic în secolul XXI?
Cum pot fi izolate termic puncte slabe tipice, cum ar fi intradosurile sau arhitecturile dificile?
Și ce se poate face dacă o renovare energetică se confruntă cu cerințe ridicate pentru conservarea monumentelor istorice?

Soluţia: Fixit 222 Tencuială termoizolantă cu Aerogel. 
Această tencuială minerală termoizolantă îmbină proprietăţile tencuielilor minerale  pe bază de var cu avantajele unui sistem de materiale izolante minerale. Datorită aerogelurilor pe care le conține, tencuiala termoizolantă atinge o conductivitate termică de λD 0,028 W/mK. Se pot obține astfel, cu un strat cu grosimea de numai 4 centimetri, aceleași proprietăți de izolare termică ca și cu un strat de cca 14 centimetri de tencuială termoizolantă convențională. În același timp, pereții rămân deschişi la difuzia vaporilor de apă, astfel încât, chiar și după renovarea energetică, are loc un echilibru natural de umiditate.

MULTITALENT

FLEXIBIL

Domenii de utilizare

Soluția pentru renovări energetice și clădiri noi sofisticate.

EXCLUSIV

DE ŞTIUT

Ce este Aerogelul?

Aerogelurile sunt corpuri solide cu porozitate mare, care conțin cca. 90–98 % aer, fiind astfel cele mai ușoare materiale solide din lume.

MERITĂ ŞTIUT

VIZIUNE

Întrebări frecvente

Am compilat răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pentru dumneavoastră.

Proprietăţi

Izolație minerală pentru cerințe speciale
 
FIXIT 222 este o tencuială minerală termoizolantă cu granule de Aerogel. Acest produs inovator îmbină proprietăţile sistemelor minerale a tencuielilor pe bază de var cu avantajele unui sistem performant de materiale izolante.

  • Rezistență ridicată la alge, ciuperci și licheni
  • Absorbţie sunet
  • Nu este inflamabil, A2
  • Izolaţie fără rosturi, protejează împotriva umidităţii
  • Ușor de prelucrat la fel ca alte tencuieli termoizolante
  • În siguranţă