Reabilitare energetică

Renovarea și reabilitarea sunt concepte subordonate termenilor generici de întreținere și reparații ale construcțiilor. Lucrările de întreținere și reparații ale clădirilor trebuie bine planificate. Fiecare proiect reprezintă o nouă misiune, care trebuie abordată în mod individual. Pentru a putea realiza o reabilitare competentă și durabilă, se impun evaluări preliminare exhaustive.

Cesianu Haus_2.JPG

CERINŢE

Protecţia monumentelor istorice

ISTORIC

Protecția monumentelor istorice nu trebuie să intre în contradicție cu reabilitarea energetică. Totuși, cum poate fi adusă o clădire istorică existentă, din punct de vedere energetic, în secolul XXI?

IZOLAŢIE FLEXIBILĂ

Tencuieli termoizolante

VALOROS

Cu ajutorul tencuielilor termoizolante puteți obține straturi izolante fără rosturi, care se adaptează cu ușurință tuturor formelor geometrice ale suportului pentru tencuieli.

HASIT_IM2014_07_WDVS.jpg

ASANARE ENERGETICĂ

Sisteme termoizolante WDVS

IZOLAŢIE

Sistemele termoizolante compozit pentru fațade sunt compuse dintr-un material termoizolant prefabricat care se lipește pe peretele exterior cu adeziv și, în plus, se fixează și mecanic cu dibluri.

20131105_112513.jpg

CONSTRUCŢII EXISTENTE

Izolaţii interioare

ASANARE

Adesea se impune necesitatea de a reabilita clădirile vechi prin izolarea interiorului acestora. Aici găsiți toate informațiile cu privire la posibilitățile de realizare a izolațiilor interioare.

Se încarcă...