Reabilitare energetică

Renovarea și reabilitarea sunt concepte subordonate termenilor generici de întreținere și reparații ale construcțiilor. Lucrările de întreținere și reparații ale clădirilor trebuie bine planificate. Fiecare proiect reprezintă o nouă misiune, care trebuie abordată în mod individual. Pentru a putea realiza o reabilitare competentă și durabilă, se impun evaluări preliminare exhaustive.

ISTORIC

CERINŢE

Protecţia monumentelor istorice

Protecția monumentelor istorice nu trebuie să intre în contradicție cu reabilitarea energetică. Totuși, cum poate fi adusă o clădire istorică existentă, din punct de vedere energetic, în secolul XXI?

VALOROS

IZOLAŢIE FLEXIBILĂ

Tencuieli termoizolante

Cu ajutorul tencuielilor termoizolante puteți obține straturi izolante fără rosturi, care se adaptează cu ușurință tuturor formelor geometrice ale suportului pentru tencuieli.

IZOLAŢIE

ASANARE ENERGETICĂ

Sisteme termoizolante WDVS

Sistemele termoizolante compozit pentru fațade sunt compuse dintr-un material termoizolant prefabricat care se lipește pe peretele exterior cu adeziv și, în plus, se fixează și mecanic cu dibluri.

ASANARE

CONSTRUCŢII EXISTENTE

Izolaţii interioare

Adesea se impune necesitatea de a reabilita clădirile vechi prin izolarea interiorului acestora. Aici găsiți toate informațiile cu privire la posibilitățile de realizare a izolațiilor interioare.