Design plăcut, nelimitat

Tencuieli structurate

Tencuielile de interior un element de design ecologic pentru încăperi

Calitatea estetică a unei încăperi poate fi determinată în mod efectiv de materialitatea sa. Structuri, culori și granulometrii diferite garantează un design expresiv și individual al suprafeței. Tencuielile de finisare Edelputz prin compoziția lor minerală ating cel mai înalt grad de deschidere a difuziei.

Atunci când executaţi lucrări interioare, este important să combinați funcționalitatea cu estetica. Colecția de culori de înaltă calitate de la HASIT suportă în mod optim aceste cerințe. Creativitatea și individualitatea sunt un mare potenţial pentru obţinerea unui design placut al spaţiilor interioare. În plus, acestea îndeplinesc toate cerințele tehnice, au un proces economic și sunt testate în mod regulat. Absența solvenților și a plastifianților garantează standardele de înaltă calitate pentru o "viață interioară" sănătoasă.

Vopsele şi straturi de acoperire

Respectarea standardelor de calitate ridicată a sănătății

În prezent, mulți oameni, spre deosebire de trecut, trăiesc, lucrează și îşi petrec majoritatea timpului liber în interior. Individualitatea și designul elegant sunt mai mult decât oricând factori esențiali pentru bunăstarea și calitatea vieții. Aceste cerințe de înaltă calitate și design sunt considerate îndeplinite prin utilizarea formei, culorii și materialului. Materialele de construcție ecologice și sănătoase au cea mai mare prioritate pentru HASIT. Toate straturile de acoperire interioare se bazează pe cele mai bune materii prime naturale.

Gama eficientă de vopsele HASIT este convingătoare datorită opacității sale ridicate și a prelucrabilităţii optime. Testele și verificările periodice asigură o utilizare sigură - ecologic, fiziologic inofensiv și vitalizant. Avantajele prelucrabilităţii optime, fizica construcţiilor precum și cele estetice fac ca vopselele de interior HASIT să fie varianta ideală pentru orice tip de încăpere.

Nuanţe

Vopselele colorate crează o stare de confort

Gama de vopsele HASIT a fost dezvoltată peste ani și este adaptată nevoilor suporturilor moderne actuale. Aceste aspecte, se văd în special în interiorul clădirilor, care se bazează pe experiența din domeniul tuturor materialelor de construcție şi sunt de o importanță deosebită. Culoarea este cea care dă utilizatorului unei camere sentimentul de a se simţi confortabil, fie pentru a trăi sau a lucra.

Culorile deschise sunt luminoase și calde și fac ca orice cameră să pară mai spaţioasă. Culorile închise au un efect calmant, închis sau limitat, dar pot transmite și un sentiment de securitate. Culorile reci creează distanța, sunt pasive și transmit impresia de obiectivitate și de funcționalitate. Ele au un efect calmant și revigorant. Culorile calde creează o apropiere și o atmosferă personală, confortabilă și familiară, au un efect stimulativ și de activare.

HASIT Color Design App

Adesea, decizia cu privire la alegerea vopselei celei mai potrivite pentru pereți este una dificilă. Paletarele de culori sunt foarte abstracte și nu au capacitatea de a reda pe deplin efectul real. Puteți alege acum cu ușurință și rapiditate culoarea cu ajutorul aplicației Color Design App de la HASIT. Această aplicație poate fi descărcată acum atât din Google Play Store, cât și din App Store.

Urmați pașii următori: Deschideți aplicația, fotografiați peretele interior sau exterior pe care doriți să-l zugrăviți și îl puteți decora direct pe ecranul de tip touchscreen, fără a avea nevoie de cunoștințe sau pregătire specială în domeniu. Puteți astfel constata imediat dacă acea culoare pe care v-ați dori să o alegeți se potrivește într-adevăr cu pardoselile, ferestrele și amenajarea. Opțional, de ajutor pot fi și fotografiile din galeria pe care v-o punem la dispoziție. Simulatorul de lumină naturală permite vizualizarea efectului pe care îl are vopseaua în diferite momente ale zilei, ceea ce facilitează alegerea acesteia. Funcția specială pentru stocarea și partajarea schițelor simplifică comunicarea, de exemplu comunicarea între beneficiar și prestator.
 

Vopselele HASIT sunt potrivite pentru fiecare suport la exterior și interior: paleta noastră de culori dezvoltă stilul și estetica în combinație cu sticlă, lemn, metal, zidărie, beton și materiale compozit. Paleta de culori HASIT aduce iluzii la viață. Gama de produse se întinde de la vopsele pur minerale, cum ar fi vopsele pe bază de var pastă și var până la vopsele silicatice, SISI, siliconice, vopsele dispersie și de protecţie cu amorse, agenti de fixare, diluanţi sau produse suplimentare corespunzătoare.
 

Cerinţe

Cerințele pentru spaţiile interioare sunt ridicate. Aflați ce trebuie să aveți în vedere atunci când realizaţi o lucrare în spaţii interioare sau la plafoane.

Suporturi

Există o varietate de materiale pentru tencuirea pereților. Înainte de aplicarea tencuielii decorative sau a vopselei trebuie luate în considerare proprietățile tencuielii de bază a suportului.

Tencuieli şi materiale

Pentru pereții interiori sunt disponibile diferite sisteme de tencuială. Aici puteţi vizualiza o prezentare generală.