Design plăcut, nelimitat

Tencuieli decorative

Tencuielile decorative redau structura pe faţade

Faţadele sunt cele mai reprezentative elemente de design al clădirilor. Tencuielile decorative minerale sau pastă reuşesc ca materiale cu diferite structuri, culori și granulaţii să creeze fațade expresive, individuale care sunt dorinţa proprietarilor de clădiri și a arhitecților. Fiecare suprafață își creează propriul simț și aspect. Sunt disponibile un număr mare de finisaje lucrate manual.
 
Tencuielile decorative Edelputz sunt tencuieli minerale uscate de înaltă calitate fabricate industrial în fabricile noastre. Componentele lor ecologic inofensive, cum ar fi varul alb, cimentul alb și nisipul de marmură de calitate superioară, sunt unice și fără egal în Europa. Tencuielile decorative Edelputz sunt tencuieli uşoare şi rezistente la intemperii. Datorită compoziției lor minerale, ele ating cel mai înalt grad de deschidere la difuzie. Liantul siliconic utilizat în tencuielile decorative pastă, conferă o structură similară cu cea a nisipului de cuarţ. Acest produs modern are o suprafață microporoasă, care este foarte rezistentă la apă și deschis la difuzie.

Vopsele şi straturi de acoperire

Protecţie împotriva oricăror condiţii meteorologice

Protecția și estetica fațadelor formează cu  vopselele și straturile de acoperire moderne o simbioză durabilă. Vopselele de fațadă de înaltă calitate oferă constructorilor, arhitecților și distribuitorilor o gamă largă de soluții de proiectare. Un factor decisiv pentru proprietar este longevitatea, chiar dacă după ani de zile nu s-au produs deteriorări sau schimbări de nuantă a vopselelor.

Prin urmare, fațadele trebuie protejate în mod fiabil și permanent împotriva umezelii, a intemperiilor (infestarea microbacteriană) și a poluanților și să îndeplinească cerințele importante privind fizica clădirilor, de ex. în ceea ce privește difuzibilitatea și elasticitatea. HASIT oferă straturi de acoperire rezistente pe termen lung pentru diferite cerințe: vopsele de fațadă organice și silicatice , precum și vopsele de exterior pe bază de rășină siliconică, care sunt extrem de rezistente la apă datorită structurii microporoase, cu permeabilitate simultană la difuzia vaporilor de apă.

Pentru obţinerea  tencuielilor și vopselelor pe bază de rășină siliconică, se utilizează rășini siliconice sub formă de emulsii apoase și se combină cu dispersii de polimer adecvate. Aceste straturi de acoperire combină astfel în mod optim cerințele practice pentru durabilitatea straturilor de acoperire a fațadelor, rezistenţă deosebită la intemperii şi la atacurile chimice ("ploaie acidă"), mecanice și biologice (microorganisme).

Nuanţe

Cu pachetul de nuanţe HASIT reuşiţi să creaţi atmosferă

Aspectul fațadelor este influențat decisiv de proprietățile formelor, culorii și materialelor. Psihologia de culoare descrie efectul obiectiv, dovedit științific al culorilor. Nuanțele bine clasificate, combinațiile și tehnicile sofisticate vă conduc spre dimensiuni incitante. Variațiile infinite oferă tonul individual de culoare pentru fațadă și design interior.

Culoarea are un efect fiziologic datorat îndepărtării părților de undă ale luminii vizibile (380 - 720 nm) prin interacțiunea luminii de acoperire cu componentele sale. Datorită structurii sale, ochiul uman este capabil să distingă câteva milioane de culori individuale. Cu toate acestea, impresia de culoare este foarte subiectivă, astfel încât aceeași culoare diferă atât pentru diferiți spectatori, cât și pentru un utilizator în momente diferite sau în medii diferite.

Dacă o suprafaţă reflectă lumina în întreaga lungime de undă vizibilă, ea este percepută ca fiind albă. Dacă unele zone ale lungimilor de undă vizibile sunt selectiv absorbite mai puternic, suprafaţa apare colorată. Când sunt iluminate cu o sursă de lumină identică, tonurile de culoare pot fi descrise fizic prin măsurarea curbei de reflexie, fără influențe subiective ale ochiului uman. HASIT- Expertul în culori  este disponibil pentru a identifica tonurilor de culoare la fața locului.

Gama noastră de produse se întinde de la vopsele pur minerale, cum ar fi vopsele pe bază de var pastă și var până la vopsele silicatice, SISI, siliconice, vopsele dispersie și de protecţie cu amorse, agenti de fixare, diluanţi  sau produse suplimentare corespunzătoare.

Calitatea şi asigurarea calității este întotdeauna în prim-plan. Controalele interne se referă la materiile prime primite, precum și la produsele finite înainte de livrare. Vopselele HASIT sunt potrivite pentru fiecare suport la exterior și interior: paleta noastră de culori dezvoltă stilul și estetica în combinație cu sticlă, lemn, metal, zidărie, beton și materiale compozite.

Referinţele noastre de top

TOP Referință

Tencuială decorativă SISI

Palatul Culturii din Iași

Fațada Palatului Culturii, o clădire emblematică construită, în perioada 1906 - 1925, în perimetrul fostei curți domnești medievale moldovenești din Iași a fost renovată cu produsele noastre.

 

Instituție publică

RenoFamily

Universitatea Tehnică din Cluj Napoca

Clădirea Universității Tehnice a fost renovată cu gama noastră de produse RenoFamily.

Cerinţe

Cerințele fizicii clădirilor pentru o fațadă sunt ridicate. Aici puteți afla ce ar trebui să aveți în vedere când realizaţi o faţadă.

Suporturi

Există o varietate de materiale pentru tencuirea pereților. Aşadar, înainte de aplicarea tencuielii decorative trebuie luate în considerare proprietățile tencuielii de bază a suportului.

Tencuieli şi materiale

Pentru pereții exteriori sunt disponibile diferite sisteme de tencuială. Aici veți vizualiza o prezentare generală.